Gott Nytt Vinår!

Jag välkomnar 2020 och höjer det bubblande glaset – med eller utan alkohol och givetvis så naturlig produkt som möjligt!

Mousserande – bubbel – champagne, ja kärt barn har många namn och det är drycken framför allt när vi med pompa och ståt kliver in i ett nytt årtionde.

Jag ser 2020 med tillförsikt och nyfikenhet, planerar nya vinprovningar, går igenom kommande bokningar och funderar på hur jag bäst kan göra vinprovningarna så inspirerande och intressant som möjligt för er alla. Alla utvärderingar som skrivits från 2019 års vinprovningar har jag gått igenom, glatt mig stolt åt alla fina kommentarer och kommer att göra allt för att 2020 års event skall bli ännu lite bättre för er kunder!

Varmt välkomna att boka upp företagsevent, privata vinprovningar, föreningsträffar,  föreläsningar med eller utan vin, reseträffar med vinprovning, vandring i naturen med paus för vin och mat, after beach när säsongen äntligen kommer igen och massor av andra kul vinprovningar! Nyheter kommer – håll utkik!

Posted in Uncategorized.